Select Page

Camera Hugo și sistemul de monitorizare Ivo de la Binatone

O data cu evolutia tehnologie, monitorizarea locuintei sau a gradinitei au devenit inteligente. HuGo si IVO aduc o noua abordare pentru monitorizarea video la domiciliu cu interfata Alexa de la Amazon, care serveste ca solutie inteligenta pentru casa. HuGo si IVO vin cu o multime de avantaje, cum ar fi control vocal prin Alexa, Affective Emotion si servicii de continut, striri, meteo, muzica – tot ceaa ce puteti face cu Amazon Echo sau Google Home.

HuGo este o camera inteligenta HD care combina comunicare de voce inteligenta cu monitorizarea video pentru locuinte, insa partenerul sau IVO ofera si reda ceea ce a inregistrat HuGo. Parintii se pot bucura acum de supraveghere atunci cand ii lasa pe micuti singuri acasa nesupravegheati, folosind o monitorizare usoara in timp ce se afla plecati de acasa. Utilizand aplicatia gratuita HuGo a dispozitivului Hubble pentru dispozitive Iphone si Android, se poate viziona transmiterea live de oisiunde din lume cu o conexiune Wi-fi.

Caracteristicile HuGo

HuGo vine echipat cu alarme pentru zgomot, miscare si temperature. Daca camera pe care o ocupa copilul dumneavastra devine prea calda si incomoda, veti fi informat . Alertele sunt trimise automat pe telefon atunci cand exista un mesaj de avertizare. Camera poate face diferenta intre miscarea unui animal de companie si cea a unui om.

Camera este dotata cu un unghi de captare cu vedere panoramica cu ajutorul functiei PTZ si va poate oferi o vedere de 360 de grade. Camera inregistreaza videoclipuri si face fotografii care pot fi stocate pe spatial de stocare a Hub-ului conectat local sau pe HuGo. Criptarea se realizeaza cu SSL care asigura ca acest continut nu va putea fi vizualizat decat de dumneavastra. HuGo are in dotare o pleoapa care poate fi inchisa asigurand in acest mod confidentialitatea fizica, acestea venind in plus fata de cea digitala. Microfoanele incorporate capteaza sunetele cu claritate oferind o imagine holistica din apropierea camerei.

Monitorizarea video IVO

IVO este cel care furnizeaza a doua jumatate a ecuatiei de supraveghere, actionand ca un spectator inteligent alaturi de HuGo. Monitorul este HD , cu difuzoare de 3 wati pentru redare. IVO va permite sa vizualizati tot ce filmeaza HuGo. Pe linga caracterisiticel enumerate mai sus se mai pot comanda alimente, controla televizorul si efectua apeluri telefonice.

Cu acest duo dinamic puteti fi siguri ca copilul, animalul de companie si casa sunt pe maine bune.