fbpx

DESPRE NOI

DESPRE NOI

 

BTG Romania, rebranduit în Bransha, este una dintre cele mai importante firme realizatoare de spații inteligente și sisteme de casă inteligentă din România.

O echipă de specialiști din Iași analizează, proiectează și montează sisteme inteligente cu tehnologia viitorului, pe diverse tipuri de proiecte ale clienților casnici sau business2business .

Automatizarea și sistemele B.M.S. (Building Management System) se poate aplica pe diverse tipuri de clădiri, cum ar fi de tip: apartament, casă, complex rezidențial, clădire de birouri, spital, clădirea facultăți, parc acvatic, spații galerie comercială. Aducând un surplus de eficiență energetică a tuturor clădirilor.

 

Valorile noastre

Valorile noastre sunt sursa impactului pe care vrem să-l producem în această lume.

 

Fără frică

Nu ne temem de eșec. De fapt, îl îmbrățișăm. Credem că eșecurile noastre duc la progres.

Pasionat

Suntem un grup pasionat de indivizi care se reunesc pentru un singur obiectiv colectiv - pentru a schimba modul în care oamenii se conectează cu locuințele lor.

Remarcabil

Suntem un grup divers de oameni talentați care adoră să-și exploreze talentele în interiorul și în afara biroului.

Transparent

Suntem sinceri unul cu celălalt. Nu ne este frică să fim sinceri, deoarece știm că încercăm să ne îmbunătățim reciproc.

Ce ne-ar placea să reții despre noi

Suntem prietenoși, atenți și ne gândim de 3 ori la tine înainte să iți propunem o soluție. În loc să facem instalații electrice, sisteme de securitate sau să vindem device-uri inteligente, noi venim cu soluții clare configurate în funcție de imaginea ta asupra conceptului de bunăstare.

Suntem cei care iți vor oferi explicații la fiecare pas, cu răbdare. Nu trebuie să ai cunoștinte tehnice pentru a deveni client și a beneficia de avantajele unui spațiu inteligent alături de BRANSHA.

Și la nivel de date personale, BRANSHA este despre siguranță, încredere și protecție.