Select Page

Nanoleaf Aurora – Arta Iluminatului Inteligent

Iluminarea inteligenta este o alegere pentru multe case, dar cat de popular este iluminatul artistic intelligent?

Nanoleaf Aurora are probabil modul cel mai inovator de a aduce iluminatul inteligent in casa dumneavoastra. Au fost create modele Aurora in forma de zig-zag, ele fiind atragatoare si adauga un aspect elegant si modern, care duce spre science fiction. Nanoleaf Aurora imbina tehnologia de iluminare inteligenta cu arta, creand iluminat inteligent cu un plus de estetic adaugat casei inteligente.

Iluminatul artistic de la Nanoleaf Aurora

Nanoleaf Aurora va invita sa utilizati iluminatul inteligent pentru a schimba aspectul casei voastre. Aplicatia are o multime de setari de la iluminat fericit, relaxat la iluminat productiv- toate cu diferite grade de tempetarura de culoare pentru a inspira aceste stari. 

Ca si alte lumini, puteti sa va automtizati iluminatul pe tot parcursul zilei pentru a influenta nivelul de dispozitie si de energie.  Puteti seta totul sa arate ca rasaritul sau apusul soarelui si va puteti personalize paleta de culori la gusturile dumneavastra.  Nanoleaf Aurora va permite sa create o piesa de arta interactive cu o paleta functionala.

Starter kittul de la Nanoleaf Aurora se numeste Nine 100 lumen. Kitul are in compunerea sa si o telecomanda, benzi de montare  si sabloane care permit montarea usoara pe orice perete. Se pot cumpara kit-uri de extensie care vin cu trei panouri si fiecare kit de lumini poate gestiona pana la 30 de lumini. Panourile Nanoleaf Aurora au in interval de temperature de culoare cuprins  intre 1200 K si 6500K. Luminile sale RGB+W sunt receptive la muzica, la lumina naturala si voce prin intermediul aplicatiei.

Compatibilitatea cu Casa Inteligenta

Nanoleaf Aurora lucreaza cu HomeKit, permitand controlul vocal prin intermediul Siri. Comanda cea mai simpla “Siri, set my Aurora to blue”; schimba nuanta dorita fara sa fie nevoie sa deschizi fizic aplicatia. In curind Aurora va fi compatibila cu alti asistenti personali inteligenti , cum ar fi Alex de la Amazon, IFTTT si DMX Wireless Control.

Nanoleaf Aurora este compatibila atat cu dispozitivele Android cat si IOS. Pentru IOS este nevoie sa folositi ca sistem de operare IOS8 sau versiunile aparute ulterior si pentru Android e nevoie de minim Android 5.01 sau o versiune superioara. Toata linia de produse a seriei Nanoleaf poate fi controlata prin intermediul aplicatiei.

Daca nu folositi un smartphone, nu este o problema pentru ca Aurora poate fi controlata cu telecomanda fizica. Telecomanda este formata dintr-un buton de incarcare si un buton pentru setarea scenei preincarcate si salvate. Nanoleaf Aurora foloseste Wi-fi pentru a comunica cu aplicatia.

Folosind smartphone poti trasforma scenele de iluminat dupa placerea voastra.

Nanoleaf Aurora poate fi gasit si achizionat de pe situl Nanoleaf, emag, Moma si Amazon. Pretul de inceput este de 900 RON.