fbpx

SERVICII INTELIGENTE

SERVICII INTELIGENTE

Gândim împreună cele mai bune soluții pentru nevoile tale tehnologice.

Design

Proiectăm designul la sistemul electric.

Tehnologie

Oferim soluții tehnologige eficiente.

Implementare

Instalăm și finisăm soluțiile inteligente.

Building Management System

Ce este o clădire inteligentă

Este un sistem de control bazat pe un computer instalat în clădiri care controlează și monitorizează echipamentele mecanice și electrice ale clădirii, cum ar fi ventilația, iluminatul, sistemele de alimentare, sistemele de incendiu și sistemele de securitate.

Oferim sisteme de BMS (Building Management System) casă și clădiri INTELIGENTE cu eficiență energetică  în Iași România pentru:

-Sistemul de iluminat

-Instalații HVAC : Încălzire, Răcire (aer condiționat), Ventilație

-Control acces

-Control: Rulouri, jaluzele de interior,  uși de garaj automate

-Contorizare electrică și termică

-Sisteme de securitate și efracție: videointerfonie, camere ( TVCI) și alarme, monitorizarea sistemelor de senzori

-Vizualizarea 3D(Scada)

-Grupuri electrogene și UPS-uri

Categoriile principale

Confort

Pentru studiul aplicabilitatii Confort, am ales sa studiem aplicabilitatea sistemului nostru pe o cladire de casa de lux, deoarece la acest tip de clădiri, aplicabilitatea sistemului de a aduce investitorului CONFORT SPORIT are rolul cel mai important.

Spital

Pentru studiul aplicabilitatii Spital, am ales sa studiem aplicabilitatea sistemului nostru pe o cladire de tip SPITAL (CLINICA MEDICALA), deoarece la acest tip de cladiri este o cladire publica, si are o serie de particularitati in exploatare.

Energie

În dezvoltarea și modernizarea proprietăților, există multiple criterii care influențează luarea de decizii, iar eficiența energetică și costurile de ciclu de viață sunt doar două dintre ele. Un sistem modern, automatizat si centralizat poate asigura utilizarea în condiții optime a sistemelor controlul parametrilor de mediu.

Beneficiile unui proiect de energie implică potențialul de economie financiară pe termen lung, în schimbul unei investiții inițiale. Pe lângă asta, un proiect de energie îmbunătățește siguranța operațională a sistemelor și cresc valoarea proprietății.

Securitate

Securitatea spațiilor în care operăm este un factor important în a ne desfășura activitățile de zi cu zi, fără întreruperi și anxietate. Acest aspect nu ne ajută să ne protejăm doar financiar sau monetar, dar ne oferă o garanție în plus când vine vorba de siguranța imobilului personal sau a locului de muncă.
Un sistem de securitate bine pus la punct deteriorează șansele de efracție și descurajează infractorii poate de la bun început, folosind senzori inteligenți, alarme și supraveghere video, împreună cu intervenția rapidă a unei firme de securitate.
Laboratorul de implementare utilizat pentru instalarea unui sistem inteligent de securitate este o clădire de birouri, dispusă pe 3 nivele: subsol, parter și etaj.

Industrial

Pentru studiul aplicabilitatii AUTOMATIZARI INDUSTRIALE, am ales sa studiem aplicabilitatea sistemului nostru pe o activitate ce implica device-uri distribuite in teritoriu pentru a testa functionalitatile de tip DISPECER ale platformei noastre, deoarece la acest tip de proiect.
Automatizarea industrială aparține etapei curente a evoluției tehnologiei, apărută în timpul Revoluției Digitale și suportă îmbunătățiri regulate în următoarea etapă a revoluției industriale – denumită A IV-a Revoluție Industrială sau Industrializare 4.0.

Se include posibilitatea schimbului de date în domeniul tehnologiilor de fabricație pentru a accelera producția de bunuri, simultan sporind cantitatea acestora fără a dimininua calitatea produselor.
 
Avantajele automatizării industriale sunt după cum urmează:
 
· Productivitate sporită: mașinăriile menținute pot rula într-un regim constant și permanent, fabricând produse în cantități considerabile
 
· Calitate sporită: automatizarea atenuează eroarea umană și spre deosebire de oameni, roboții nu suferă de oboseală iar produsul fabricat nu are de suferit în final
 
· Acuratețe în livrarea informațiilor: pentru a eficientiza procesul industrial, anumite date sunt esențiale de indexat și urmărit. Automatizarea mașinăriilor industriale ajută la servirea unui set de informații cu ușurintă, cum ar fi perioada în care o mașinărie a fost pornită sau oprită, consumul de energie, etc.
 
· Siguranță sporită: automatizarea industrială adaugă un strat de siguranță pentru angajații care nu mai sunt nevoiți să opereze în condiții riscante
 

Management de Producție

Managementul de producție implică planificarea, organizarea și executarea activităților de producție. Principala țintă a soluțiilor de management al producției este să livreze un produs finalizat din materiale prime. În termeni simpli, acest domeniu se ocupă cu eficientizarea procesului de producție.