Select Page

Eficiența energetică a Hotelurilor și cresterea satisfacției clienților

Prin sisteme de automatizare la hoteluri, Bransha fosta BTG România poate oferi o experiență inedită turiștilor. Cel mai probabil, mulți dintre voi ați văzut numeroase filme ale căror acțiuni se petreceau în viitor, însă nu v-ați gândit ca într-o cameră de hotel puteți trăi experiențe similare.

Beneficii obținute prin implementarea unor sisteme de automatizare la hoteluri

Una dintre cele mai mari facilitați aduse de Bransha în industria hotelieră este implementarea automatizării în camerele de cazare. Sistemele de automatizare la hoteluri, și facem referire aici în principal la camere, încep să funcționeze imediat după ce persoana ce își dorește cazare se înregistrează.

Implementarea acestor sisteme presupune automatizarea nivelurilor de temperatură și iluminare. Imaginați-vă un scenariu în care vă cazați într-o cameră de hotel în care veți găsi o telecomanda cu ajutorul căreia veți putea controla luminile, temperatura, TV-ul etc. Cel mai probabil veți fi incantați!

Oaspetele hotelului va avea la îndemână oportunitatea de a anunțat, fără sa fie necesar să vorbească, că nu dorește sa fie deranjat. Este suficient sa apese un buton pe care scrie “nu deranjați” si un led roșu se va afișa în afara camerei. De asemenea, în mod similar se procedează și când oaspetele are nevoie de anumite servicii, în aceste situații diferența fiind dată de culoarea indicatorului ce se va aprinde în afara camerei – aceasta fiind verde.

Prin implementarea de sisteme de automatizare la hoteluri se pot controla și draperiile. De asemenea, tot cu ajutorul sistemelor de automatizare se poate controla și temperatura din cameră. Bineînțeles că oaspeții nu vor sta tot timpul în cameră însă în momentul în care pleacă pot opri sistemele activate, din aceeași telecomanda.

Prin sisteme de automatizare la hoteluri se pot controla și apartamentele de lux, sălile de conferință și camerele comune (holuri, saloane, toalete etc.). De exemplu, centrul de conferință, restaurantele și barul dintr-un hotel pot beneficia de un sistem audio/video conceput în așa fel încât să optimizeze calitatea în timp și micșorarea costurilor de instalare și întreținere.